Whisky Cruises
Whiskey Cruise op Facebook

AFVAARTEN

WHISKY CRUISE

op de IJZER

zondag

1/10/2017

Meer info

Weer-
berichten:

3 daagse Gin & Tonic mini-cruise

P&O Ferries heeft ons zonet laten weten dat er in 2017 geen vervolg komt voor de Whisky & Gin minicruises. Wij vinden het spijtig maar aan alles komt een einde. Wij wensen iedereen te bedanken die de laatste 10 jaar met ons een minicruise heeft gedaan en ook het personeel van P&O Ferries Zeebrugge en het varend personeel van de Pride of Bruges en de Pride of York wensen wij te danken. Wij wensen iedereen een gezellig eindejaar en een fantastisch 2017 toe! And ... we'll be back!

 

Nieuw ! Ontdek de nieuwste hype en verken jou smakenpalet in de diverse Gin & Tonic wereld. London Dry & Plymouth, Bathtub, Fusion & Compound; je komt ze allemaal tegen tijdens de leuke en ontspannende 3 daagse Gin & Tonic Minicruise. Cheers!

Tijdens de drie-daagse trip van Zeebrugge naar Hull geniet je van een ontspannende minicruise naar Noord-Engeland met een Gin & Tonic  tasting op de heen-en terugreis. De tastings worden gegeven door erkende gin connaisseurs. Zowel tijdens de heen- als de terugreis worden de deelnemers op een ludieke wijze wegwijs gemaakt in de wereld van de gin met zijn botanicals & herbs, speciale distillatiemethoden, en de geschiedenis ervan. 

NAAR ENGELAND MET DE SMAAK VAN GIN EN TONIC !

De ferryverbinding Zeebrugge-Hull is de aangewezen reisroute naar vakantieplaatsen in Noord-Engeland en Schotland. Deze oversteek wordt  iets heel bijzonder want dan begint in Zeebrugge een heuse Gin & Tonic Minicruise, een driedaagse reis, uiteraard mét tasting !

       

De ferry van P&O vaart gedurende de nacht tussen Zeebrugge en Hull. Dat is handig want zo kom je uitgerust aan in Noord-Engeland en kun je nog dezelfde dag je vakantieplek bereiken. Denk maar aan de Moors en Dales in Yorkshire, het minder bekende maar prachtige Northumberland, de Schotse Highlands en de cultuurstad Edinburgh. Zelfs Wales, de Hebriden en de Orkney-eilanden zijn vanuit uitvalsbasis Hull vlot bereikbaar.Voor zij die even willen proeven van die handige ferryverbinding vanuit Zeebrugge - wie weet met het oog op een volgende vakantie - is er nu een uitgelezen kans.

Je kunt bij P&O Ferries een ontspannende Gin & Tonic minicruise boeken. De minitrip bestaat uit twee nachten aan boord en een volle dag bezoek aan de interessante steden Hull of York. Zowel tijdens de heen- als de terugreis wordt gin geproefd, vier soorten, en het zijn echte connaisseurs dieje wegwijs maken in de wereld van de gin. Dat wordt ongetwijfeld een unieke ervaring, een ontdekking van heerlijke geuren en smaken. De gin wordt puur gedronken en je mag ook zelf gaan mixen om een drankje naar jouw eigen smaak te toveren.

De gin-en-tonic-hype sluit aan bij de whisky minicruises van P&O Ferries die al langer bekend en geliefd zijn en die ook in het komende najaar worden georganiseerd

 

 

• 2 overnachtingen aan boord in volbezette Inside Cabin

• 2 x 5-gangen buffetdiner h/t in The Kitchen

• 2 x Ontbijt h/t in The Kitchen

• 2 x Gin & Tonic proeverij h/t 

• Bustransfer in Engeland naar Hull of York

• Nederlandse taal